• Showrooms in Raalte en Lochem

Disclaimer

Oosterwechel houten vloeren B.V., verleent u hierbij toegang tot www.oosterwechel.com en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Oosterwechel houten vloeren B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.oosterwechel.com is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Oosterwechel houten vloeren B.V..

Beperkte aansprakelijkheid
Oosterwechel houten vloeren B.V. spant zich in om de inhoud van www.oosterwechel.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

In het bijzonder zijn alle prijzen onder voorbehoud van typ- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Oosterwechel houten vloeren B.V..

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Oosterwechel houten vloeren B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.