• Showrooms in Raalte en Lochem

Houten vloeren

  • 2 showrooms Kom langs in Raalte of Lochem
  • Natuurlijk product Hout van de beste kwaliteit
  • Leggen en onderhoud Bij particulieren en bedrijven
  • 5.5 mm toplaag Vloerdelen met sterke eiken toplaag

Hout past in elk interieur

De houten vloer past eigenlijk in elk interieur: van klassiek tot landelijk tot strak modern. Hout is een natuurlijk materiaal en zorgt voor een levendige en warme uitstraling. Oosterwechel legt kwaliteitshout, variƫrend van grenen en lariks, tot Europees en Amerikaans eiken, maple, merbau, jatoba, padoek, groenhart, basralocus en afzelia. Daarbij kunt u kiezen voor een massief houten vloer, maar ook voor een traditioneel of lamelparket, waarbij een onderlaag verlijmd is met een houten toplaag, of voor een laminaat, kunststof met een hout-look (Quickstep en Parador).

Een houten vloer voor elke situatie en ruimte

Elke vloersoort heeft zijn voor- en nadelen wat betreft eigenschappen en kosten. Hout is eigenlijk in elke situatie toepasbaar ook al verwacht niet iedereen dat. Gecombineerd met vloerverwarming bijvoorbeeld, maar ook in ‘natte ruimten’ als de badkamer, het toilet en de keuken.

Hout moet u zien, voelen, ervaren. Bezoek daarom onze showroom in Raalte of Lochem.

Lamelpakket is de ideale vloer bij vloerverwarming

Een massief houten vloer geeft een robuuste uitstraling

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.We kochten onze houten vloer bij Oosterwechel en zijn erg tevreden. De vloer ligt inmiddels een paar jaar in de woonkamer en ziet er nog altijd goed uit.

Sanne, Diepenveen