• Showrooms in Raalte en Lochem

Lamelparket vloer

  • 2 showrooms Kom langs in Raalte of Lochem
  • Natuurlijk product Hout van de beste kwaliteit
  • Leggen en onderhoud Bij particulieren en bedrijven
  • 5.5 mm toplaag Vloerdelen met sterke eiken toplaag

Populair lamelparket met 5,5 mm toplaag

Het lamelparket is een zeer populaire vloer. Lamelparket is een samengesteld product, bestaande uit een watervast verlijmd berken multiplex onderplaat van 12 of 15 mm met daarop verlijmd een houten toplaag van 5,5 mm. Lamelparket is ijzersterk, verkrijgbaar in breedtes vanaf 17,5 tot maar liefst 40 cm breed, ze hebben een grote stabiliteit en het uiterlijk van een planken vloer. Bovendien is het eenvoudig schoon te houden, hygiƫnisch en anti-allergisch.

Een vloer op maat gemaakt

De breedte van de planken kan naar eigen wensen bepaald worden. Hetzelfde geldt voor de behandeling van de vloeren. Deze kunnen naar eigen wens behandeld worden. Kortom een vloer op maat gemaakt.

Zowel de massieve houten vloeren als het lamelparket ondergaan een kwaliteitssortering. De gradering zegt echter niets over de kwaliteit, maar enkel over hoe en waarop de vloer gesorteerd is.

Lamelparket is de ideale vloer bij vloerverwarming

Een massief houten vloer geeft een robuuste uitstraling

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.We kochten onze houten vloer bij Oosterwechel en zijn erg tevreden. De vloer ligt inmiddels een paar jaar in de woonkamer en ziet er nog altijd goed uit.

Sanne, Diepenveen